МВР

ОД Бургас

 

Информационен бюлетин 04.04.2019 г.

04 апр 2019

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

 

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - БУРГАС

 

ДИРЕКЦИЯ "ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

          

 

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : една кражба, две други криминални престъпления и едно ПТП. Образувани са пет бързи полицейски производства. Разкрити са девет престъпления. 

 

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

Служители от Районно управление – Айтос установили извършителя на кражбата на земеделска продукция / чувал с арпаджик/, собственост на 64 годишен мъж от с. Тополица, осъществена на 29.01.т.г. от склад в с. Тополица – това е 51 годишен мъж от с. Градец, общ. Котел. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Айтос.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на сумата от 160 лв., собственост на 61 годишен бургазлия, осъществена на 01.04.т.г. около 10.20 ч. в района на автобусната спирка на бул. «Иван Вазов» срещу ул. «Цар Калоян», е установен и задържан извършителя на деянието – това е 19 годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава.

 

ІІ. ПТП :

На 03.04.т.г. около 09.02 ч. на бургаската улица «Крайезерна», в пътната отсечка от бензиностанция «Ромпетрол» в посока пътен възел «Запад», на кръстовището с «Фуражния комбинат», т.а. «Мерцедес», с бургаска регистрация, управляван от 47 годишен бургазлия не спира на пътен знак «СТОП» при излизане от крайпътен имот и отнемайки предимството допуска ПТП с правомерно движещия се по ул. «Крайезерна» лек автомобил «Ауди 80», с бургаска регистрация, управляван от 27 годишна бургазлийка, която със счупване на долна челюст и два долни зъба, без опасност за живота, е отведена в УМБАЛ – Бургас.

 04 април 2019 | 15:48