МВР

ОД Бургас

 

Информационен бюлетин 09.04.2019 г.

09 апр 2019

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

 

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - БУРГАС

 

ДИРЕКЦИЯ "ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

            

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас е регистрирана една кражба. Образувани са седем бързи полицейски производства. Разкрити са девет престъпления. 

 

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение грабежа на сумата от 350 лв., осъществен около 23.00 ч. на 04.04.т.г. спрямо 61 годишен бургазлия в района на ул. „Булаир“, са установени извършителите на деянието – това са двама бургазлии на 15 и 16 години, които направили пълни самопризнания. Задържани са с полицейски заповеди за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

На 07.04.т.г. около 19.00 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за скандал, възникнал в с. Брястовец между 42 годишна жена и 48 годишен мъж, с когото живее на семейни начала. При спречкването мъжът й нанесъл удари с ръка по гърба, а в последствие запалил личния й автомобил „Фолксваген Голф“, с бургаска регистрация. На мястото на инцидента дошъл и един противопожарен екип, който потушил огъня. 48 годишния мъж е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. Направил е пълни самопризнания. По случая е  образувано бързо полицейско производство.

 09 април 2019 | 13:52