МВР

ОД Габрово

 

11 април 2017

Програма "Детско полицейско управление": Поредна тренировка по детска полицейска лична защита проведоха доброволците от Детско полицейско управление-Габрово

За пореден път физкултурният салон на НУ „Васил Левски“-Габрово се превърна в зала за тренировки по детска полицейска лична защита. В занятията участват над 20 третокласници, членуващи в Детско полицейско управление-Габрово. Под вещото ръководство на полицейски инспектор Даниел Ямалиев, който е инструктор по полицейска лична защита,  децата си припомниха научените до момента основни технически елементи, върху които постепенно ще изграждат последващите ги защитни и атакуващи действия. В хода на тренировката малките доброволци се запознаха с водещи ударни техники с крака и ръце, които се използват за разрешаване на ситуации на изявена агресия.
В модул „Детска полицейска лична защита“ са предвидени практически занятия по теми, свързани с основните техники за защита, на падане и на събаряне, както и на контрол на дестинацията и над противника без възможност той да им противодейства.

Изображения

 23 май 2017 | 16:30