МВР

ОД Кюстендил

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН ​

25 юни 2020

 

Вчера служители на РУ Кюстендил при проведени процесуално следствени действия в имот в града са открили и иззели 2 технически съоръжения за производство на алкохол, 2 серпентини за охлаждане, един казан и 2 бидона с наливен алкохол. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление против финансовата система, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в Дупница са възникнали 2 пътни произшествия. 41-годишен водач на мотоциклет е загубил контрол над мотоциклета и се е ударил в паркиран на тротоар л.а. „Фолксваген“. Водачът на мотоциклета е закаран за лечение в столична болница с травми по главата и крайниците. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен  е дежурен прокурор.

Вчера на кръстовището, образувано от улиците „Венелин“ и „Академик П. Динеков“ , в Дупница е възникнало ПТП между л.а. „Ауди“, управляван от 37-годишен водач, и л.а. „Фолксваген“, управляван от 31-годишен водач. Пострадало е 2-годишно дете, пътуващо в аудито. Детето е закарано за лечение в столична болница. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Дупница вчера за управление на МПС след употреба на алкохол. Проверката е извършена от пътни полицаи на ГП Е 79 на л.а.“Волво“, управляван от 50-годишен водач. При направения му тест за алкохол дрегерът е отчел резултат 1.37 промила.

 

 25 юни 2020 | 10:22