МВР

ОД Кюстендил

 

21 март 2020

Главен комисар Христо Терзийски инспектира работата във връзка противоепидемичните мерки в Кюстендил

Въпреки многообразието от задачи, поставени на МВР, ведомството се справя, като в изпълнението им са включени както охранителния, така и оперативния състав, посочи директорът на ГДНП главен комисар Христо Терзийски. Той се запозна със  създадената организация по повод предприетите противоепидемиологични мерки, в изпълнение на заповедта на здравния министър. Главен  комисар Терзийски уточни, че за да се избегнат опашки от граждани пред общинските администрации и гишетата на БДС за смяна на адреси и отразяване на това обстоятелство в документите, е разработена в спешен порядък бланка, която да позволява преминаването на гражданите през тези контролни пунктове в областните градове.

В района не се допуска струпване на повече хора на обществени открити места и такива за отдих, полицейски патрули предупреждават гражданите и разясняват правилата, има изградените КПП на вход-изход в градовете в областта, отбеляза директорът на ОДМВР Кюстендил старши комисар Елиан Стамболийски.

Двамата благодариха на гражданите както за разбирането, така и за многото случаи за подпомагане на дейността по осъществяването на противоепидемичните мерки.

 

Изображения

 23 март 2020 | 11:31