МВР

ОД Кюстендил

 

09 октомври 2019

ОДМВР – Кюстендил, с награда от ининциативата «10 причини да остана в моя град» ​

 

ОДМВР – Кюстендил, с награда от ининциативата на вестник „Стандарт“ и Община Кюстендил  «10 причини да остана в моя град»

 

Снощи на церемония в центъра на Кюстендил главният редактор на вестник «Стандарт» представи проекта «10 причини да остана в моя град» и   бяха връчени наградите – грамоти, на общественици, интелектуалци, спортисти, бизнесмени, институции,  допринесли за  обновяването му и  дали смисъл на хората да не го  напускат,  а да останат да живеят и работят в него.

Връчените  награди  бяха  в категориите: Икономика – за инвеститор, строител, предприемач, хотелиер, браншова или бизнесорганизация;  Култура – за дарител, музей, библиотека, фолклорен състав, археолог; Спорт – за  спортист, учител по физкултура и сопрт, училищен отбор или млад талант; Образование – за учител, директор, клас, училище, деца – медалисти от олимпиади; Сигурност – за служители в системата на сигурността и отбраната; Технологии – за дигитално образование, интернет пространство, интернет специалисти и инвеститори.

В категорията «Сигурност»  Областната дирекция на  МВР – Кюстендил , бе отличена  за доказан  висок  професионализъм и ползотворно сътрудничество с Община Кюстендил в опазването на обществения ред и сигурност.  Бе подчертано,  че екипите на ОД МВР – Кюстендил, имат ключова роля в дейностите, свързани с опазване на земеделската продукция,  и най-вече за безпроблемното протичане на черешовата кампания  на територията на община Кюстендил. Благодарение на усилията на ОД МВР земеделските производители са сигурни и спокойни за своята продукция. Наградата е за всички полицаи от структурата, подчерта Славка Бозукова, и бе връчена от председателя на Общинския съвет Михаела Крумова.

Директорът на ОДМВР ст. комисар Е. Стамболийски получи наградата, като благодари за признанието, той подчерта, че ефективната организация  в това направление е наследена от предходния директор и той продължава да развива добрите практики. 

Изображения

 09 октомври 2019 | 13:42