МВР

ОД Ловеч

 

Информационен бюлетин - 21.10.2020 год.

21 окт 2020

 

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и се разследват причините за пожар възникнал в лек автомобил, паркиран на ул. «Клокотница» в града. Сигнал за инцидента е получен около 00.30ч. на 20 октомври, а огънят е унищожил превозното средство изцяло. Работата по случая продължава.

 

45-годишен мъж е задържан в РУ Ловеч за незаконно притежание на оръжие.
На 20 октомври при съвместна операция, криминалисти от РУ Ловеч  и ОД МВР-Ловеч са извършили претърсване на два адреса в града, обитавани от 45-годишен мъж. В хода на процесуално-следствените действия от двете жилища са иззети пушка, револвер и 34 боеприпаси с различен калибър.
По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

41-годишна жена е установена, като съпричастна към извършена на 14 октомври кражба, на компютър от частен дом в града. Отнетата вещ е намерена и иззета, а по случая е образувано досъдебно производство.

 

 

20-годишна жена е задържана в РУ Троян за притежание на наркотични вещества.
Вчера, около16.10ч. в района на бензиностанция в града е извършена проверка на младата жена,  при която е установено, че държи в дрехите си пакетче с тревиста маса-чай за пушене, с тегло 1.46 грама. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.                             

        

 21 октомври 2020 | 15:44