МВР

ОД Ловеч

 

04 юли 2019

Близо 100 служители от ОД МВР-Ловеч и РД ПБЗН-Ловеч са наградени по повод 5 юли - празник на МВР и 140-та годишнина от създаването на вътрешното ведомство

 

 По повод празника на МВР-5 юли и 140-годишнина от създаването на вътрешното ведомство с «Почетен знак» на МВР III-степен от името на министърът на вътрешните работи е награден ст.инспектор Людмил Георгиев – началник на група в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД МВР-Ловеч. Наградата се връчва за доказан професионализъм при изпълнение на служебните задължения и постигнати високи професионални резултати.

С „Писмена похвала“ от името на ст.комисар Милен Маринов директор на ОД МВР-Ловеч са наградени зам. директор ОД МВР-Ловеч комисар Цветозар Цанков, началникът на отдел „Охранителна полиция“ комисар Светослав Шишийски, началниците на районни управления в Ловеч, Троян, Луковит, Ябланица и Угърчин, както и още 48 служители от структурите  на ОД МВР-Ловеч.

С „Писмена похвала“ от зам.директор ОД МВР-Ловеч комисар Цветозар Цанков са наградени 18 служители, а със същата награда от името на началник отдел „Охранителна полиция“ комисар Светослав Шишийски са отличени други 15 служители на ОД МВР-Ловеч.

РДПБЗН
За проявена инициативност, постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение служебните задължения и във връзка с празника на МВР – 5 юли с “Писмена похвала” са наградени общо 20 служители:

- от зам. министъра на ВР е награден 1 служител:
младши инспектор  Мартин  Даракчиев – РС ПБЗН Троян 

- от главния секретар – 1 служител:

комисар Владимир  Кацарски– директор на РДПБЗН Ловеч

- от директор на ГДПБЗН – 3 служители,  

- от зам. директор ГД ПБЗН– 1 служител,

от директор на РДПБЗН – Ловеч – 14 служители

 

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати поздравителни адреси до старши комисар Милен Маринов - директор на ОД на МВР Ловеч и до главен  инспектор Златин Михайлов- началник РУ Ловеч, по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи  - 5 юли, като в тях се посочва, че Община Ловеч работи в тясно сътрудничество с органите на МВР и това се вижда по резултатите. "Живеем в един спокоен и подреден град. В момента се изпълнява проект по енергийна ефективност на сградите на РУ и помещенията на ДА "Технически операции" - сектор Ловеч, подготвя се процедура и за саниране на друга голяма сграда"-се казва още в поздрава.
Старши комисар  Маринов получи и кристал с 3D  изображение на Ловешката крепост от името на ръководството на община Ловеч за успешната съвместна работа.

 

Изображения

 08 юли 2019 | 17:02