МВР

ОД Плевен

 

Промяна в работното време на служба „Български документи за самоличност“ в РУ-Червен бряг

24 мар 2020

За периода от 30 март до 10 април т.г. готовите за връчване документи на място в РУ-Червен бряг ще се получават за времето от 09.00 часа до 10.00 часаОДМВР - Плевен уведомява, че поради полагаем годишен отпуск на служителя в служба „Български документи за самоличност“ в РУ-Червен бряг за периода от 30 март 2020 година до 10 април 2020 година гражданите ще могат да получават готовите за връчване документи на място в районното управление (РУ-Червен бряг) за времето от 09.00 часа до 10.00 часа.
Възможно е подаване на заявление за обикновена услуга за издаване на български лични документи – лични карти, паспорти и свидетелство за управление на МПС да се извърши във всяко Районно управление  на територията на ОДМВР - Плевен. Заявления за лични карти и паспорти могат да бъдат подадени в ОДМВР - Плевен /улица „Сан Стефано“ №3/ и заявления за свидетелство за управление на МПС в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР - Плевен. Получаването на готовите документи е в поделението, където са подадени заявленията.
Напомняме, че заявленията за бърза и експресна поръчка се подават в сектор „Български документи за самоличност“ в ОДМВР -  Плевен.
Поднасяме своите извинения на гражданите за причиненото неудобство и благодарим за разбирането!

 24 март 2020 | 09:24