МВР

ОД Плевен

 

Издирвани лица

ОД на МВР – Плевен издирва Радослав Ангелов Григоров – 45-годишен от град Левски

ОД на МВР – Плевен издирва Радослав Ангелов Григоров  – 45-годишен от град Левски.
Радослав Ангелов Григоров е в неизвестност от 21.04.2017 г., когато е напуснал дома си в град Левски. Притежава два мобилни апарата и лична карта, които са оставени в дома му. Лицето се издирва по молба на родителите.
ОПИСАНИЕ: Мъж на видима възраст 45-50 години; ръст – висок; телосложение-нормално; лице-овално, подпухнало, гладко, бяло; коса – къса, права, кафява, със смесена плешивост; вежди – гъсти; устни – дебели; нос – правилен; очи – кафяви.
От проведените към настоящия момент издирвателни мероприятия Радослав Ангелов Григоров не е установен на територията на страната.
  
Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.                                            

10 май 2017

ОД на МВР – Плевен издирва Петър Евдов Георгиев – 23-годишен от град Кнежа

ОД на МВР – Плевен издирва Петър Евдов Георгиев – 23-годишен от град Кнежа.
Петър Евдов Георгиев е в неизвестност от 06.09.2015 година, когато е напуснал дома си. За последно е разговарял със сестра си, на която е споделил, че пътува за град Добрич, като след 2 / два / дни мобилния му телефонен апарат вече е бил изключен.
От проведените към настоящият момент издирвателни мероприятия Петър Евдов Георгиев не е установен на територията на страната.
  
23-годишният Георгиев е на видима възраст 20 – 25 години; ръст – среден; телосложение – нормално; лице – продълговато, мургаво, гладко; коса – гъста, къса, права, черна; вежди – гъсти; устни – дебели; нос – широк; очи – кафяви. 
Бил е облечен в цветна карирана риза, синьо горнище на анцунг, тъмно сини дънки и черни обувки, тип ”мокасини”.  
Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.                                            

 

11 апр 2017

ОДМВР - Плевен издирва безследно изчезналият Емил Иванов Берковски

ОДМВР - Плевен издирва безследно изчезналият  Емил Иванов Берковски на 29 години с постоянен и настоящ адрес в град Кнежа.
Той е в неизвестност от 22 юни 2012 година,  когато е напуснал  Клиника по ортопедия ”Доц. Бойчо Бойчев”, находяща се в кв. Горна баня, гр. София и до настоящият момент няма информация за актуалния му адрес и местонахождение. Емил Берковски е среден на ръст, с нормално телосложение, на видима възраст 25 – 30 години; лице – продълговато, бяло, гладко; коса – гъста, къса, права, черна; вежди – гъсти; устни – дебели; нос – широк; очи – сини. Страда от заболявания – епилепсия и монопареза на лява ръка. Няма данни на облеклото му.

Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на т. 112 или в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.

 

 

20 ное 2014

ОДМВР - Плевен издирва Величка Атанасова Тачева на 79 години с постоянен и настоящ адрес в Плевен

                     
ОДМВР - Плевен издирва безследно изчезналата  Величка Атанасова Тачева на 79 години с постоянен и настоящ адрес в град Плевен.
Величка Тачева е в неизвестност от 15 часа на 4 юли 2012 година,  когато е напуснала дома и до настоящия момент е в неизвестност.
Възрастната жена се издирва по молба на дъщеря си. От проведените към настоящият момент издирвателни мероприятия не е установен актуалния адрес и местонахождение на Величка Атанасова Тачева. Тя е висока 160 сантиметра, с къса коса, слаба. Облечена е с тъмносиня блуза с къси ръкави, пола – червени цветя на тъмен фон. Обута е в черни затворени обувки.
Величка Атанасова Тачева е за възрастта си в добро състояние. Осъзнава своите действия.
Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваното лице да се обадят на т. 112, т. 166, т. 864 – 530; т. 864 – 346; т. 864 – 469 или в най-близкото поделение на МВР като анонимността им е гарантирана.

 

10 юли 2012