МВР

Пресцентър

 

14 септември 2020

Временно е ограничено преминаването по пътя Своге-Мездра на територията на Нови Искър

​Товарните автомобили изчакват на място, леките се пренасочват по обходен маршрут: София-Своге-с. Искрец-проход „Петрохан“. Пътуващите от Враца се отклоняват при с. Ребърково през Ботевград, а товарните по маршрута Враца-Мездра-Роман-Златна Панега

 

Причината за създадената временна организация е пътнотранспортно произшествие на пътя Своге-Мездра, в района на село Оплетня. Според първоначалните данни, тежкотоварен автомобил се е ударил в скали, водачът е откаран за преглед в болнично заведение. В резултат на инцидента пътят е непроходим.

На територията на Нови Искър товарните автомобили изчакват на място, тези над 12 тона, пътуващи от София в посока Видин, се пренасочват при Нови Искър в посока автомагистрала „Хемус“. Леките коли, пътуващи до селото и до Своге, ще бъдат пропускани, останалите се пренасочват по обходен маршрут: София-Своге-с. Искрец-проход „Петрохан“. Пътуващите от Враца леки автомобили се отклоняват през Ботевград при село Ребърково, а товарните - по маршрута: Враца-Мездра-Роман-Златна Панега.

Изображения

 14 септември 2020 | 16:42