МВР

Пресцентър

 

09 август 2018

Благотворителен базар в подкрепа на служител от ГД „Гранична полиция“

Само за два часа организаторите от Дирекция „Обществени поръчки“ набраха 1000 лева, които ще бъдат преведени за лечението на колега, борещ се с коварно заболяване

 

Дирекция „Обществени поръчки“ в Министерството на вътрешните работи се включи в дарителската кампания за събиране на финансови средства, необходими за подпомагане на лечението и рехабилитацията на колега от ГД „Гранична полиция“.

В благотворителния базар, който се състоя днес, бяха включени творби в областта на изобразителното и приложно изкуство, изработени от служители от дирекциите „Обществени поръчки“, „Анализ и политики“ и „Управление на собствеността и социални дейности“ в МВР. Със свои творения участваха и деца от Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

Благородната кауза подкрепиха главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, началникът на кабинета на министъра на вътрешните работи Анжелина Тотева, служители от дирекции и структури в МВР, както и от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество, Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност, Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства, съдебни помощници от Върховния административен съд.

Набраните към момента средства в размер на 1000 лева ще бъдат предоставени в помощ на нашия колега, на когото предстои тежка операция. Необходимите за нея финансови средства са извън възможностите на семейството.

Благотворителната инициатива ще продължи и в следващите дни.

Изображения

 15 август 2018 | 07:35