МВР

СДВР

 

02 септември 2019

Без сериозни инциденти премина срещата между отборите на „Левски” и „ЦСКА – София”

7 са задържани - 3 с наркотични вещества, 2 със забранени предмети, 1 за неизпълнение на полицейски разпореждания и 1 за хулиганство

В резултат на предприетата от СДВР организация, не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на днешната футболна среща от осмия кръг на Първа лига между отборите на ПФК „Левски” и ПФК „ЦСКА - София”, която се игра на Националния стадион „Васил Левски”. Не бяха допуснати и сериозни нарушения на обществения ред и в столицата.

Столичната полиция предприе всички необходими мерки за обезпечаване на реда и сигурността на гражданите преди, по време и след срещата. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Преди, по време и след приключване на футболната среща са задържани 7 - трима с наркотици, двама със забранени предмети, един за неизпълнение на полицейско разпореждане и един за хулиганство. Трима не са допуснати до стадиона и са върнати преди срещата, защото са били във видимо нетрезво състояние.

Преди срещата има подадени 2 жалби за хулиганство от фенове. Едната от тях е свързана с инцидент в центъра на града, където фен на един от оборите, е нанесъл лека телесна повреда на жена и на едно от трите деца, с които тя е била в момента. След намесата на органите на реда е задържан предполагаемият извършител.

Изображения

 03 септември 2019 | 09:59