МВР

ОД Шумен

 

Наградени служители от ОДМВР Шумен по случай професионалния празник на МВР

Със заповед на министъра на вътрешните работи директорът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим  е награден с отличие „Почетен знак на МВР“ II степен. Високото отличие е за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения.

Тази награда се дава със заповед на министър Младен Маринов за постигнати успехи в дейността на дирекцията. Считам, че се справяме с поставените задачи и че това е комплексна оценка за работата и труда на всички служители в ОДМВР- Шумен“, посочи ст. комисар Расим

Във връзка с професионалния празник на Министерството на вътрешните работи- 5 юли със заповед на ст. комисар Ялчън Расим са наградени 40 служители на ОДМВР- Шумен. Сред наградените са служители на охранителна, криминална, пътна полиция, разследващи полицаи. С отличие „Колективна парична награда“  за постигнати високи резултати в работата си са наградени  ст. инсп. Владимир Кайджиев, н-к на група „Противодействие на престъпленията против собствеността“ , ст. инсп. Младен Борисов н-к група „Престъпления срещу личността“ към отдел Криминална полиция в ОДМВР- Шумен, инспектор Галин Веселинов разузнавач в криминална полиция към РУ- Шумен, мл. Експерт Галин Йорданов младши разузнавач в криминална полиция към РУ- Шумен и инспектор Доротея Тодорова, старши разследващ полицай в сектор „Разследване“ – РУ- Шумен.

05 юли 2020

Поздрав към служителите на ОДМВР Шумен

Уважаеми колеги,

 

     От името на ръководството на ОДМВР- Шумен и лично от мое име приемете най-искрени пожелания по случай професионалния  празник на  Министерството на вътрешните работи – 5 юли!

Поздравявам Ви за професионализма, отговорността и усилията които полагате, за да гарантиране добър обществен ред и сигурност на гражданите.  

Пожелавам Ви да работите с достойнство и себеотрицание, защото избраната от Вас професия е личностно призвание и дълг към обществото.

     Желая Ви от все сърце крепко здраве, лично и семейно щастие и сили, за да посрещате предизвикателствата, пред които сте изправени всеки ден и всеки час!

 

Честит празник!

                                                       Ст. комисар Ялчън Расим

                                                      Директор ОДМВР- Шумен

05 юли 2020

Турнир по стрелба по случай професионалния празник на служителите от МВР

Отборът на РУ Велики Преслав спечели първо място в турнира по стрелба, който се проведе във връзка с професионалния празник на Министерство на вътрешните работи 5 юли. С общ резултат от 238 точки полицаите от Велики Преслав взеха златния медал в турнира. Един от тях спечели второ място в индивидуалното класиране. На второ място с общ резултат от 221 точки се класира отборът на участък „Полиция“ - Каспичан. Третото място в турнира с резултат от 183 точки спечели тимът на РУ Шумен. С резултат от 93 точки призовото място в индивидуалната надпревара спечели старши инспектор Добромир Герчев - началник група 01 „Противодействие на криминалната престъпност - град  Шумен“ в сектор „Криминална полиция“ на РУ Шумен. На второ място се класира Даниел Иванов от РУ Велики Преслав, който постигна 90 точки. На трето място с резултат от 88 точки се нареди инспектор Мартин Трендафилов от група „Криминална полиция“ в РУ Нови пазар Наградите връчи директорът на ОДМВР - Шумен старши комисар Ялчън Расим.

03 юли 2020

Наградени служители от РДПБЗН Шумен по случай професионалния празник на МВР

Директорът на РДПБЗН- Шумен комисар Иван Иванов е награден с отличие „Писмена похвала“ по случай професионалния празник на МВР със заповед на министър Младен Маринов. Наградата е за постигнати високи резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения.

Тази награда я приемам като оценка за работата на РДПБЗН- Шумен. Благодарен  и горд съм затова, че зад мен стоят изключително отговорни и самоотвержени хора. Във времето са доказали, че няма ситуация, с която не могат да се справят.  В навечерието на професионалния празник на МВР искам да пожелая на всички колеги да бъдат здрави и да запазят професионализма и човешкото отношение, което проявяват в натовареното ежедневие, каза комисар Иван Иванов.

Със заповед на директора на РДПБЗН- Шумен с „Писмена похвала“ е награден младши експерт Кирил Киров- командир на екип в група „Пожарогасителна и спасителна дейност“ на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Шумен. Наградата е за проявен висок професионализъм при изпълнение на конкретна задача – отремонтиране на МТЛБ. Повече от три месеца Киров „живял“ в двигателното отделение на верижната машина, като голяма част от ремонтно-възстановителните дейности извършвал докато бил спуснат през тесния отвор на отделението с главата надолу.

Със заповед на началника на РСПБЗН- Нови пазар инж. Евгени Йорданов с писмена похвала за  проявен професионализъм при отводняване на цехово помещение в завод за керамични тухли в гр. Каспичан са наградени младши експертите Радослав Чанков и Христо Христов и младши инспекторите Севдалин Делчев и Петър Тодоров.

03 юли 2020

ЗА ОД НА МВР ШУМЕН

ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО