МВР

ОД Варна

 

11 септември 2020

Започва "Седмицата на пожарната безопасност" във Варна

График на предвидените мероприятия

В периода от 14-ти до 18 септември 2020 г.  традиционно ще се проведе „Седмица на пожарната безопасност”, както и честването на професионалния празник на служителите от ГДПБЗН – МВР – 14 септември.
Mероприятията по повод „Седмица на пожарната безопасност” са насочени към повишаване културата и информираността на населението в областта на пожарната безопасност и защитата на населението, издигане престижа на професията и доверието на хората и популяризиране на всички дейности, осъществявани от РДПБЗН – Варна. 
Планирани са множество събития сред които: дни на отворените врати и приемни за граждани; демонстративни занятия и учения в детски заведения в цялата област; провеждане на работни срещи с кметовете на населени места във Варна и региона.
В неделя (13 септември), от 17:00 до 19:00 часа, на входа на Морската градина във Варна, служители на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" и доброволци от Община Варна ще направят демонстрация на работа със специализирана пожарна и спасителна техника.

Пълната програма на мероприятията можете да видите в прикачения файл към публикацията.
Прикачени документи Списък с планираните събития   (doc - 115,00KB) - 11 сеп 2020 11:55
Изображения

 20 октомври 2020 | 11:01