МВР

ОД Варна

 

02 октомври 2019

Шести международен турнир по пожароприложен спорт за купа „Одесос"

Шестият международен турнир по пожароприложен спорт за купа „Одесос" приключи успешно. Той се проведе през последната седмица на месец септември, на стадион „Локомотив” във Варна. Организатори отново бяха Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - МВР с основното участие на РДПБЗН – Варна и СКППС – Варна. За поредна година Община Варна оказаха подкрепа при подготовката и провеждането на спортния форум.
В турнира взеха участие състезатели от 24 отбора, 12 от които чуждестранни – Чехия, Украйна, Русия, Молдова, Сърбия и други. В надпреварата се спуснаха над 230 състезатели от мъжки и женски отбори.
Официалното откриване се състоя на 25-ти септември в Морската градина пред погледа на гостите и жителите на гр. Варна.
Турнирът беше белязан от различни събития и не остана без поставяне на рекорд. Състезателката от Файер ТВ Симона Крампотова постави рекорд в дисциплината "100 м пътека с препятствия" с време 17,50 секунди.
Комплексни победители в Шестият международен турнир по пожароприложен спорт за купа „Одесос” Варна - 2019 за жените станаха отново клубния отбор на Острава – Чехия, а за мъжете – Газпром – Русия.

Резултатите от класирането могат да бъдат изтеглени от фейсбук страницата на Odessos cup и от страницата на ГДПБЗН.

Изображения

 02 октомври 2019 | 14:19