МВР

ОД Велико Търново

 

04 септември 2019

В ОДМВР – В. Търново са предприети необходимите мерки за нормалното предвижване по пътищата на областта през предстоящите празнични и почивни дни

На 5 и 6 септември, както и в последния почивен ден – 8 септември е  предвидено засилено полицейско присъствие по главните пътища на територията на област В. Търново. На 5 септември от 12,00 до 20,00 ч. и на 8 септември от 14,00 ч. до 20,00 ч. ще се изпълнява и заповедта на Агенция „Пътна инфраструктура“ за спирането на тежкотоварните автомобили над 12 тона по главните пътища: София – Варна и В. Търново – Русе.
През последния работен и последния почивен ден усилията на пътните полицаи ще бъдат насочени към подпомагане на трафика по главните пътища на територията на ОДМВР – В. Търново.
Предвидени са специализирани полицейски операции, насочени срещу шофирането, след употреба на алкохол и наркотични вещества, правоспособност и спазване на правилата за движение при пресичане на пътното платно. Те ще се провеждат, както по главните и второстепенни пътища, така и в малките населени места.

Изображения

 04 септември 2019 | 16:39