МВР

ОД Видин

 

Информационен бюлетин

06 ное 2019

Общо 1.800 кг нарязан тютюн и 21 литра високоградусов алкохол без бандерол иззели вчера служители на РУ-Видин в хода  на провеждана специализирана полицейска операция. 1.500 кг нарязан тютюн без бандерол, пакетиран в 10 плика, служителите на реда открили в раница, изоставена в близост до оградата на общинския пазар в областния град. В частен имот на ул. „Байкал“ в града униформените открили и иззели 0.200 кг тютюн без бандерол, а при проверка на 64-годишна жена на ул. „Димчо Дебелянов“ било установено, че същата държи в себе си найлонов плик с нередовен тютюн с тегло 0.100 кг. В частен имот на ул. „Пролет“ в гр. Видин полицаите установили дестилационна система за производство на алкохол, която е била в работен режим и иззели 21 литра прозрачна течност с вид и мирис на високоградусов алкохол. По случаите в районното управление са заведени четири преписки и са съставени актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

 

Три кубика цер и два кубика дъб, без контролна горска марка и без документи за произход, установили вчера служители на РУ-Видин при проверка в частни имоти на ул.“Елин Пелин“ в областния град и в с. Новоселци. Униформените съставили на стопаните актове по Закона за горите. По случаите са заведени преписки.

 

За времето от 5 часа на 5 ноември до 5 часа тази сутрин полицейски служители реагирали на 15 сигнала, проверили 278 лица и 151 моторни превозни средства. За установените в региона нарушения служителите на реда съставили 49 акта и 35 фиша.

 06 ноември 2019 | 09:30