МВР

ОД Видин

 

05 септември 2019

Седмица на пожарната безопасност организира РДПБЗН-Видин. Поредица от инициативи престоят в дните от 9 до 13 септември

14 септември – професионален празник на огнеборците

Професионалният празник на служителите от структурите за “Пожарна безопасност и защита на населението” в МВР - отбелязван на 14 септември, е повод РДПБЗН-Видин да организира традиционната Седмица на пожарната безопасност.

Програмата включва поредица от инициативи. Началото ще бъде дадено в 10 часа на 9 септември с поднасяне на венец и цветя пред паметната плоча на загиналия при изпълнение на служебния си дълг видински пожарникар мл. лейт. Огнян Борисов. По-късно, на тържествено събрание по случай професионалния празник, ще бъдат наградени най-добрите огнеборци от региона. Същият ден, на брифинг от 11 часа, ръководството на регионалната дирекция ще представи пред журналисти актуална информация за резултатите от работата на противопожарните служби.

Дни на отворените врати, приемни за граждани и открити телефонни линии за контакти, срещи с ветерани и доброволци, демонстрация на нова противопожарна техника и тематични конкурси за детски рисунки, включват инициативите на огнеборците в дните от седмицата за пожарна безопасност в област Видин.


Програма за Седмица на пожарната безопасност – септември, 2019


Изображения

 09 септември 2019 | 14:54