МВР

ОД Ямбол

 

05 септември 2019

В ОДМВР – Ямбол са предприети необходимите мерки за нормалното предвижване по пътищата на областта през предстоящите празнични и почивни дни

        На 5, 6 и 8 септември е  предвидено засилено полицейско присъствие по пътищата от Републиканската пътна мрежа преминаващи през територията на  област Ямбол. В планираните мероприятия за ограничаване пътния травматизъм на обслужваната територия ще бъдат включени сили и средства на сектор „Пътна полиция“ и Районните управления. Предвидени са специализирани полицейски операции, насочени срещу шофирането, след употреба на алкохол и наркотични вещества, правоспособност и спазване на правилата за движение на ППС. Те ще се провеждат, както по пътищата, така и в малките населени места. През последния работен и последния почивен ден усилията на пътните полицаи ще бъдат насочени към подпомагане на трафика по пътищата в региона. 

        От 12,00 до 20,00 ч. на 5 септември и от 14,00 ч. до 20,00 ч на 8 септември, ще се изпълнява и заповедта на Агенция „Пътна инфраструктура“ за спирането на тежкотоварните автомобили над 12 тона движещи се по автомагистрала „Тракия“, участъка обслужван от ОДМВР - Ямбол.

Изображения

 05 септември 2019 | 14:47