МВР

Пътна полиция

 


„Пази живота на пътя – шофирай трезво и отговорно!“

На 14 и 15 август 2019 г. в гр. Пловдив с журналисти и началници на пътна и охранителна полиция от двадесет и осемте областни дирекции на Министерството на вътрешните работи се проведе семинар на тема „Пази живота на пътя – шофирай трезво и отговорно!“ Инициативата е с повече от 25 години традиция и се организира от пътна полиция при Главна дирекция „Национална полиция“.

Тази година темата беше в контекста на Решение на Министерски съвет №16 от 17 януари 2019 г., с което 2019 е обявена за година на активна работа по опазване живота и здравето на участниците в движението по пътищата под мотото „Пази семейството си на пътя!“

Актуалността на проблематиката възбуди интереса на повече от 40 представители на централни и регионални медии.  

Семинарът беше открит от заместник-министъра на вътрешните работи Милко Бернер, главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, председателят на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Малина Крумова, директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски, директорът на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ Бойко Рановски, проф. дн Олег Асенов от Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, прокурор Любомира Вулджева от РП – Пловдив, директорът на дирекция „Вътрешна сигурност“ – МВР старши комисар Румен Ганев и директорът на ОДМВР – Пловдив старши комисар Йордан Рогачев.

Програмата на семинара може да намерите тук.

Презентации
ПРОГРАМА

ТРАВМАТИЗЪМ 7 МЕСЕЦА РАПЧЕВ

TISPOL Organisation ВЛАДИНОВ

ТОЛ СИСТЕМА И ПРЕВЕНЦИЯ НА ПТП АСЕНОВ

АНАЛИЗ ОТНОСИТЕЛНИ ПОКАЗАТЕЛИ ДАМЯНОВ

УПРАВЛЕНИЕ НА МПС ПРОКУРОР ВУЛДЖЕВА

ТЕСТОВЕ Керагон АХАБАБЯН

ВМА АТАНАСОВ

НЦН metadon БОГДАНОВА

ПОДГОТОВКА НА СПЕЦИАЛИСТИ САЛИЕВ

ГЛАСЪТ НА ЖЕРТВИТЕ ФИДЬОВА

СИНЕРГИЯ И ЛИДЕРСТВО РАДОМИРОВА

ОТГОВОРНО НА ПЪТЯ КАСАБОВА ХАДЖИЙСКА


ГалерияОтдел „Пътна полиция“,

Главна дирекция Национална полиция”

2019 г.